Lars Vilhelm Hansen, Piphansen, Romsmagning

Romsmagning.com

Så blev www.romsmagning.com virkelighed. Jeg har længe haft lyst til at holde offentlige romsmagninger, og nu er tiden inde.

Min interesse startede med vin for mere en 30 år siden. Ud over at deltage i talrige smagninger, besøg i vinområder, og ikke mindst en masse læsning om vin og spiritus, har hobet sig op til en masse viden.

Marc de Bourgogne, Grappa, Cognac, var det foretrukne glas efter en god middag, indtil jeg mødte rommen for 10 – 15 år siden. Mørk rom, årgangsrom også kaldet Rum anjero, er nu min foretrukne afslutning på en middag og min passion.

Jeg tilbyder foredrag og romsmagninger under mottoet: Viden, anekdoter og smil på læben.

www.romsmagning.com finder du mere.

Lars Vilhelm Hansen, Piphansen. Romsmagning
Romsmagning med Lars Vilhelm Hansen, Piphansen.

Vil du vide mere om mine nørderier kan du se mere på www.piphansen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *